Fingeravtryck.

Det var nu inte riktigt shortsväder här på eftermiddagen, men utan vantar och med jackan öppen kunde man njuta eftermiddagskaffet på klippan på bakgården. Vi lever i spännande tider nu då buskarna börjar få blad, det blir skoj att se vad som egentligen finns här på vår gård.

Muggen är mitt impulsköp från BoConcept . Jag visste inte ens att de hade en affär här i nejden men fann den en dag då jag hade ärende till Lidl och Vepsäläinen (lite omaka par av butiker kanske?). Fingeravtrycket är Karim Rashids, som designat en möbelkollektion åt BoConcept nu i vår och i butiken fattade jag tycke för den svartvita mattan med hans fingeravtryck på.

Bilder från BoConcept.

Jag funderar på om mattan skulle passa i vårt vardagsrum istället för den beiga som vi har just nu. Här är vårt vardagsrum sett från matbordet.

Annonser

2 thoughts on “Fingeravtryck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s