Fredag och kaosprat.

Fredagkväll är nog en av veckans bästa stunder. Veckoslut på kommande och ofta har jag ens lite mera  försökt att ordna upp här hemma. Vi har haft mina föräldrar på besök, vilket förstås har medfört avlastning i vardagsrumban, men också att vi bl.a. har fått en del tavlor upp på väggen, fått upp stringhyllor i arbetsrummet och fixat ett stort ritbord åt flickorna.

Vi har nu bott här i 3 veckor och nu spökar inga pafflådor i knutarna mera. För exakt tre veckor sedan, ett halvt dygn efter flytten, kom Annika från Familjeliv på Radio Vega på besök mitt i flyttkaoset. Vi talade lite om kaoset i ett hem med småbarn och varför det för vissa människor (som tex MIG) är viktigt att ha ett (eller åtminstone drömma om) ett ordnat hem och blir man faktist lyckligare om man har ordning och reda och vackert runtom sig? Mitt svar är JA! Hur man sen skall tolka det är en annan sak.

Vad vi talade om kan man lyssna på som en del av Familjeliv programmet på Radio Vega imorgon kl 9.03.

Annonser

8 thoughts on “Fredag och kaosprat.

  1. jeij! ska försöka minnas att lyssna, annars brukar man ju som tur kunna höra det sedan på arenan!
    alltså, det är SÅ roligt att se glimtar från ert nya hem, det ser så fint ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s