Ok stämpel.

Lillen var på 6 veckors läkargranskning idag. Hon fick diagnosen ”välutvecklade lungor” och växer fint på sin egen kurva (exakt 4,000 kg och 53 cm). Jag har redan lagt undan ett par bodyn som blivit för små åt henne. Vemodigt är bara förnamnet, jag kommer aldrig mer att ha en babis som väger under 4 kg.

Det tog tydligen på att bli vänd och vriden på, för nu sover Laura på sin fjärde timme. Vi har under tiden fixat och ommöblerat lite i lekrummet som bl.a. fått en soffa i form av en järnsäng och kuddar. Bilder på kommande.

Annonser

5 thoughts on “Ok stämpel.

  1. Hih, jag har aldrig HAFT en bebis som vägt under fyra kilo… Ändå har jag fött två 🙂 Kiva blogg du har, och två ganska lika gamla barn som vi (de äldre, alltså). Dessutom älskar jag att följa med inredningen av ert nya hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s