Våra små kycklingar.

Annonser

9 thoughts on “Våra små kycklingar.

    • Trots, vad är det, aldrig hört? 😉 Nå, Jag ville ha alla tre på foto men mellanbarnet vägrade totalt… Men allvarligt så har 3-årstrotsen lite gett vika och pre 2-årstrotsen är inte riktigt av samma kaliber vi har det lite lugnare just nu… och njuter av det…

      • Jo vi har så samma nu att Elvins trots har lite lugnat sig (den började ju tidigt redan före 2-år) och Leona e den som jag tycker e lite jobbig. Envis, grinig dam…Får se hur man sen orkar nästa år den här tiden då vi har samma rumba som ni! Siis apua!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s