Kalas.

Dethär är vårt bidrag till årets finaste kaka tävling. Om det nu finns nån kategori för barn i 1- och 3-årsåldern och om det är tillåtet att provsmaka godisen innan man dekorerar med dem. Men god var den i alla fall, här sparades det inte på grädde och jordgubbar (heller). April är födismånad för oss föräldrar här i hushållet. Det är makens tur idag. Som tur hade han ganska så lätta önskningar för dagen, som alla andra födelsedagar, serverades det renskav med mos och en traditionell gräddtårta. Teknikprylen han fick till present hade han dessutom införskaffat själv. Nästa vecka är det min tur. Då blir det nog nånslags ostkaka istället, det är mera en kaka i min smak.

Annonser

2 thoughts on “Kalas.

  1. hey, cool! Dottern min skickar födishälsningar åt födiskaiman! Exact 2år idag, kalas-inlägget kommer efter resan, fast kalaset var redan i förgår…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s