Fuji.

Den nyaste succéleksaken hos oss är min gamla kamera från slutet av 80-talet som jag tog fram för nån dag sedan. Det var min första och enda kamera med riktig film före digikamerorna tog över. Jag kommer ihåg att jag önskade mig en kamera i födelsedagspresent (kommer inte ihåg vilket år exakt) och blev jätteglad när det kom en röd kamera ur paketet istället för en tråkig svart.

Leia har inte fått några mystiska utslag i ansiktet, det är bara dagens påskhäxkinder och fräknar i självvalda färger.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s