Sicksack.

Vårt sovrum kommer att se ganska lika ut som i det förra hemmet, med samma möbler och lampor. Väggarna, som i förra hemmet hade den silvergrå lite romantiska Laura Ashley tapeten, är dock nu vitmålade. Åtminstone tills vidare. Färgskalan i rummet går nästan helt i svartvitt.

Nya dynor på sängen ville jag ändå ha för att få till stånd en liten förändring. Först tänkte jag något färggrannt, men hittade sedan dehär svartvita dynvaren från prisma (!), som jag gillade både utseendemässigt och prismässigt. Lite missonifeelis på dem. Jag tycker de passar in med den svartvita grafiska tavlan jag tänkte skulle hängas upp ovanför byrån.

Färgklickarna består av mera levande inredningsobjekt.

En till iittalas vitrin kunde jag förresten gärna få till min födelsedag nästa vecka, om nån känner på sig att sakna en present…

Annonser

2 thoughts on “Sicksack.

  1. Åh vitriini! jag fick en grön skönhet i julklapp, och jag vill bara ha fler. Fortfarande så går jag nu och då fram och bara lyfter på locket, lyter upp den och håller i den för den ÄR SÅ PERFEKT.

    kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s