Helgtraditionen.

Dethär veckoslutet återupptog vi vår helgtradition, som varit på paus ett par månader, att äta en late night dinner på tumis då barnen lagt sig. Jag tycker att det är skönt att känna sig lite mer ”barnfri” ibland och koncentrera sig på vuxenprat en stund med tvn och datorerna avstängda. Vi började med supersnabblagade räkmajonnässmörgåsar och pommac. Mums.

Eller nåjåå, barnfria helt och hållet var vi ju inte, det kan man inte räkna med att kommer att ske på länge ännu. Den lilla tycker att det är roligt att vaka på kvällarna med mamma och pappa då storasystrarna lagt sig och fick förstås hänga med. Men hon spiller åtminstone inte sitt mjölkglas då hon äter, klagar inte över att maten inte smakar gott och får inte till stånd något trotsutbrott mitt i måltiden..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s