Tredje gången gillt.

När man nu äntligen har fått en bebis som fattar att det är toppen dethär med tutt, tycker jag det är ok att skämma bort henne med en massa fina tuttar. De har ändå en tendens att försvinna här hemma hos oss (och återupphittas tex i dockvagnen under mumin inpackad i en scarf).

6 thoughts on “Tredje gången gillt.

      • jag har 2 som inte tagit tutt, men int har vi försökt ens så värst mycket – hur i praktiken gör d livet lättare? Ska jag försöka med trean? Helt ärligt?

      • Jag tycker att det underlättar då man inte själv behöver agera ”tutt” då sugbehovet finns, men inte hungern… Tyvärr finns det ju inte lika mycket ”quality time” för trean. Sen tex i bilen har vi det tystare, för när hon börjar gråta ger Leia tutten åt henne och hon tystnar! Jag försökte inte så värst mycket med de två första, konstaterade bara att det inte fungerar och gav upp. Jag vet att många övar långa stunder också, men det orkade inte vi med. De två äldre tog inte flaska heller, vilket var värre för det medförde ibland lite trubbel, men denhär trean tar flaska också och det är skönt att veta att den möjligheten finns också, om det finns behov. Jag tycker du ska fundera på tutt och kanske prova? Speciellt om babyn direkt suger in den och är nöjd kan det underlätta ert liv.

      • hmmm… Måst alltså skaffa sjuktfina nappar som jag vill se i min babys mun o önska för d bästa 🙂 Pappan vill minnas att Lillasyster sku ha haft en period med en tutt i munnen, flera veckor, men jag har då glömt saken…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s