En blomma på hög höjd.

Vi försöker varje dag få hemmet lite lite färdigare. Med betoning på LITE, för vardagruljansen tar sin lilla tid det också. Gårdagens saldo blev en ny lampa upphängd i taket. Eller ny är den inte, utan min gamla favoritlampa från Ligne Roset. Jag är lite svag för lampor som är lite speciella till sin form. Denhär lampan heter ”Bloom” och är designad av Hiroshi Kawano. Den hänger nu på 4 meters höjd i korridoren i övre våningen. Den höga stegen som skymtar i vindfånget i bakgrunden kom väl till pass, än en gång. Jag är lite höjdrädd så jag har inte själv vågat klättra upp på stegen, så dethär med att hänga upp lampor får vara mansgöra i vårt hushåll.

Jeps, lådor finns i alla rum. Dehär skall i något skede förvandlas till ett skrivbord.

Annonser

2 thoughts on “En blomma på hög höjd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s