Inredningsmissen.

I vardagsrummets lägre del tänkte jag att vår bokhylla skulle få stå. Ingen bra idé alls. Att tro att böckerna skall få vara ifred för våra små bokmalar var en grav överskattning. I vårt förra hem var bokhyllan i övre våningen i arbetsrummet, så där fick böckerna vara ganska orörda, men nu är det annat. Det är väl i princip en bra grej att de är intresserade även av vuxenböcker, men att rada tillbaka böckerna igen i en tom bokhylla känns inte som det jag helst spenderar min tid på om kvällarna. Varje kväll.

Expedithyllorna med 4×4 fack och 2×4 fack får istället fara till uteförrådet, där det behövs hyllor, och ge vika för Bestå med vita dörrar.

Dubbelbubbellampan har fått en uppgradering från flickornas sovrum till vardagsrummet. Den tejpade gulgröna sladden känns bara inte riktigt rätt längre, så det blir att ta fram washitejp i nån annan färg istället.

8 thoughts on “Inredningsmissen.

  1. Hur stor är den där tavlan? Jag funderar på att göra en liknande för jag är trött på våra tomma väggar, men är lite osäker med storleken, om tyget är för stort för vår vägg.

  2. ah, du har ju gjort marimekkotavlan mindre visst? alltså du har inte använt hela tyget, menar jag? jag skulle gärna ha en sån, men vi har ingen riktig vettig plats här hemma, men detdär såg jättefint ut!
    och bestå!!! varför har jag missat den? jag som är en ikea.fi-hängare. en sån skulle vara perfekt här hemma hos oss i vardagsrummet, fast kanske för djup ändå. får spana in den då jag äntligen slipper till ikea i helgen 🙂
    och det blir nog finemang med washitejp på lampssladden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s