Hopp.

Det finns hopp om att det ska börja se ut om ett hem här hos oss. Nån dag. Det kommer antagligen att skymta pafflådor på de flesta bilder ännu länge. Men vi har inte bråttom nånstans.. Dethär känns som vårt hem redan nu. Det som överraskat mig positivt är ljusmängden. En solig dag som idag känns det som om hela övre våningen badar i ljus. Jag är också nöjd över att våra gamla möbler passar in hit. Jag var lite orolig över att bl.a.  soffan och matbordet skulle kännas för små i det höga utrymmet, men de passar in riktigt bra. Det blir nog inga dramatiska ändringar i färgskalan heller. Vitt, svart, grått och trä är vad som kommer att gälla i de flesta rum.

13 thoughts on “Hopp.

  1. Jag skulle bra kunna flytta in hos er! Solljus i hemmet är något jag saknar. Vår förra lägenhet badade i solljus, men den vi nu bor i är så mörk att jag ibland blir lite bitter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s