Tre dagar.

Sista halva veckan i vår nuvarande lägenhet startar imorgon. Tre dagar kvar och sedan flytt på torsdag morgon, jippii! Nya huset är klart så gott som på ett par lacklager på nyslipade lister. Dessutom kommer skåpen till både wc och tvättstuga först på fredagen och skall installeras nästa veckoslut. Det känns bra att flytta till ett nästan färdigrenoverat hus.

Även packandet är i god fart, nu finns bara de saker kvar som vi inte kunnat packa tidigare, som de sista kläderna, leksakerna och kärlen. Imorgon kommer ett last med röda flyttlådor från flyttfirman dit man hastigt och lustigt kastar in de sista grejerna. Förutom att i verkligheten står vi väl ännu långt efter midnatt på onsdagen och skruvar ner lamporna.

Färska blommor i den sista opackade vasen och det sista opackade ljuset påminner mig om att det finns hopp om en mindre kaotisk vardag. Sen nångång. Även om vi inte byggt ett hus från intet nu mitt i barnfödandet/småbarnskaoset med två yrbollar och en oberäknelig baby, utan bara kört lightversionen med packande, flytt och ytrenovering, är det inget jag rekommenderar åt någon. Men vi är på vinstsidan redan och det kommer att bli bra dethär!

5 thoughts on “Tre dagar.

  1. Det kommer att gå fint, och vi kan faktiskt komma och packa alla saker från lådor till skåp igen, om du vill. Helt frivilligt, om vi som lön får snusa din härlig dotter. Helst den yngsta tack för hon doftar småbabys. De äldre sen efter en skumbad med jordgubbsdoft.. om inte den yngsta är tillgänglig. Okay?

    • Då borde ni ha kommit ikväll, för alla 3 badade ikväll 😉 För tillfället doftar den yngsta megamjölkspyor (och mamma också, för jag har inte fattat dethär med harson på axeln ännu, de två äldre spydde ju aldrig!)…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s