En vanlig fredag.

Vi bestämde oss för att ta en dag ledigt från allt som har med renovering/packande/flytt/stress att göra idag och bara vara en familj som gör vardagliga saker. Det var skönt. Nu snart blir det sista avsnittet av första säsongen av Game of Thrones (en serie som jag aldrig trodde jag skulle börja titta på!) och en tankning av kolhydrater inför morgondagens lenkkipremiär…

Annonser

4 thoughts on “En vanlig fredag.

 1. Låter skönt (och vettigt) med lite paus! Jag tittar också på game of thrones, blev positivt överraskad, fantasy är svårt att fås ”trovärdigt” tycker jag som film/serie. (Jag har läst böckerna, plöjer som bäst igenom vol vet-int-hur-mångte på sådär 1000 sidor… Jag kommer säkert aldrig igenom den med en snigelfart på kanske fem sidor varannan dag 🙂 )
  Jag måste få komma o äta godis hos er nån dag, det är ju så gott men jag ids aldrig köpa för då slukar jag fast 2kg i ett nafs… 😉 Ha ett riktigt skönt veckoslut!

  • Jep, pausen var behövlig. Jag visste inte att du läser fantasy! Jag läser inte fantasy, men med maken destu mera, så ni kan diskutera det nästa gång! Det har nog blivit en hel del fantasyserier ”påtvingade” på mig, men vuxen om jag är mste jag erkänna att flesta varit riktigt bra… Fast det blev inget Game of Thrones igr, digiboxens bandningsfunktion sade upp kontraktet…

   • Jaa-a, lite fantasy har jag läst, fast inte så mycket under de senaste åren. Min bror är helt fantasy-fantast och han har gett vidare såna böcker åt mig som han tänkt att kunde passa, bland annat då game of thrones 🙂 jag vet ju lite om din man så jag kan ju erkänna att jag diggade star wars (de gamla) rätt hårt som yngre 😉 inte nu destu mer radikalt att jag sett filmerna x antal gånger, men iaf… Game of thrones kanske du hittar på yle areena? Dumma digibox!

   • Jeps, vi såg Game of Thrones igår istället. Tror inte vi orkar vänta tills andra säsongen kommer i Finland. I USA skall den väl komma nu i april, har jag för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s