Renoveringsstatus.

Det börjar se riktigt bra ut i nya huset! Även om huset var i gott skick så fanns där förstås en massa skruvar efter tavlor på väggarna och lite märken efter en barnfamilj. Alla väggar blir vitmålade, för att det sen senare skall vara lätt att måla om eller tapetsera nån vägg, om vi så vill. Just nu har jag inte tillräckligt med inspiration att börja fundera på och göra beslut om eventuella tapeter eller färger. Vitt är alltid snyggt och fräscht.

Trappan var i sämst skick av allt. Det såg ut som om nån övat skridskoåkning i dem. Det var massor av repor, som jag antar att orsakats av en hund. Trapporna blev slipade och vitbetsade i en ljusare nyans än de var ursprungligen och blev riktigt snygga, tycker jag.

Det blir spännande att se hur gården egentligen ser ut. Den har vi ju inte sett utan en massa snö. Det verkar komma fram en del låga ständigt gröna buskar och stenar, vilket skulle passa mig (eller egenligen mina icke-existerande gröna fingrar) utmärkt i sin enkelhet att sköta.

4 thoughts on “Renoveringsstatus.

  1. Kanske det ser ut som då svärföräldrarna köpte sitt hus. 84st svartvinbärsbuskar kom fram ur snön (de låg under en stoooor driva snö). Som tur var låg de på ”eget område” på en lindo. Kanske 15-20st finns kvar, som en häck.

  2. Nice att ni fixade om trappan, jag tycker om vitt och mörkare trä i inredningen och blir alltid pikulite svettig när jag ser dessa ”furumonster” till trappor 😛

    P.S. Hittade vad vi tror är vårt drömhus i dag. Nu har jag världens ångest över att det kommer att gå framför näsan på oss, så håll gärna tummarna då du får tid över 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s