Midsommarljus i lekrummet.

Jag har som barn sovit i en vitmålad järnsäng som jag ärvt av min mamma. Lite i stil med en sånhär. Den tänkte jag att jag skulle överösa med en massa färggranna dynor så att den skulle bli en slags mys/lässoffa i flickornas lekrum. Till den tänkte jag att denhär lampan skulle passa bra till:

”Midsummer Light” av Tord Boontje. Vi har redan metallversionen ”Garland” i silver, som istället troligtvis kommer i taket i arbetsrummet bredvid.

Jag tror vi kommer att fortsätta med fjärilar på väggen som vi har nu också. Dehär är från Ferm Living. (Vet nån förresten varifrån man lättast skaffar Ferm Livings produkter i Finland? Älskar deras grafiska produkter!)

Denhär fina ikeatavlan hade jag helt missat, som tur hade inte Sara gjort det. Den kommer att flyga in i lekrummet också, tror jag bestämt.

4 thoughts on “Midsommarljus i lekrummet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s