Flickiga kläder.

Efter att ha avlat tre flickor (ursäkta mig, prinsessor…) har jag börjat ge upp dethär med en massa könsneutrala färgsprakande retrokläder t barnen, som jag själv gillar. De två äldre vill klä sig i klänningar och annat flickigt så då får de väl göra det då, och vi ger vidare alla giftgröna metsolafrottébyxor och annat dylikt. För månne inte den tredje apar efter inom sinom tid och skall klä sig på samma sätt.

Dessa flickiga kläder fick Tilda till sommaren från Akseli. Nog måste man ju ta ett par loppisrundor också denhär veckan så att vi nu säkert inte skall ha för lite att packa. Dedär blingbling pumadojjorna skulle jag ha kunnat ta åt mig själv också, om storleken varit en aning större.

Annonser

6 thoughts on “Flickiga kläder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s