Två lättare än tre?

Leia var i klubben på förmiddagen och jag var hemma med bara två barn. Lätt som en plätt, kan man tycka för mig med min enorma erfarenhet som trebarnsmamma. Eller så inte. För mig är det betydligt lättare att vara hemma med alla tre flickor samtidigt än bara med de två minsta, för utan Leia hittar Tilda på en massa mera hyss. När alla är hemma blir det mera bråk, förstås, men också mera lek tillsammans. Så klubben är nog inte avlastning för mamma, som man kunde tro, utan främst en möjlighet för Leia att stundvis få vara med lika gamla och äldre barn, utan lillasyster med, vilket jag tycker är viktigt för henne.

Det minskar i skåpen… 9 hela dagar kvar…

Annonser

4 thoughts on “Två lättare än tre?

  1. Jag tycker det är lite samma här när Siri har klubbdag. Saga är sig inte lik och inte alls lika nöjd och glad. Jag får mera gjort och flickorna är nöjdare när de är tillsammans. Samtidigt, precis som du skriver behöver storasyster få umgås med jämngamla och komma ut själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s