Ränder och rosetter.

Lite nya kläder har det blivit införskaffat åt mig själv också, för en gångs skull. Inte längre i storlek XXXL, men med praktiska tråkiga amningsvänliga skurningar. Färgskalan är väl så otrendig som den bara kan vara nu i färgsprakande vårtider, men just nu känns den som mig. Jag har märkt att även min klädstil också håller på att bli mer och mer svartvit med åldern/förökningstakten. Jag tror det också är ett syndrom på att jag drömmer om lite ordning i mitt annars ganska kaotiska vardagsliv som småbarnsmamma.

Svart och vitt (och jeans) kan ju sedan lätt piffas upp med solgult och lite rosetter kan väl aldrig vara helt fel?

Jag kommer förresten att sakna min svartvita tapet, som syns här i bakgrunden. Kanske den måste komma upp nånstans på nån liten vägg i nya huset också?

Även om jag inte är trendig så kan jag åtminstone stoltsera med den finaste accessoaren i vår. En liten 3+ kg klimp som hänger sådär nonchalant och lite oergonomiskt på armen.

Annonser

2 thoughts on “Ränder och rosetter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s