Slaskterapi.

Efter att ha packat X antal flyttlådor idag igen kändes det bra att ta ett pass ute i slasken med flickorna.Egentligen skulle jag ocks vilja ha ordentliga regnbyxor och handskar, för det ser så skönt ut att bara lägga sig ner i en vattenpöl.

Vem behöver dubbelvagn då alla tre ryms fint i en enkelvagn? Även om vägarna idag blivit någorlunda bara är jag mycket glad över denhär stora vagnen/rollatorn här i esboskogarna, den har gått fint även i senaste dagars 20 cm djupa isblandat slask. Jag är också jätteglad över att denhär vår tredje baby verkar vara en typ som kan sova i vagnen. Jag har Tildas första 4 mnader i färskt minne. Hon kunde bara sova i lodrät ställning i bärsjalen, dag som natt.

Det blev en hel del slaskänglar idag.

Leia har ritat en bild på babyn på sin kind. Hon tycks nog gilla sin nya lillasyster.

Vi har tur som har moffas släpkärra till förfogande nu så vi kan föra undan endel lådor till nya huset. lättare att packa då det finns plats att stapla lådorna. Den slutgiltiga flytten blir fredagen 23.3. Vi har en och en halv vecka på oss att måla alla ytor i huset och packa vårt stuff innan flyttgänget tar över.

6 thoughts on “Slaskterapi.

  1. Det sku vara så skönt att få kasta sej lika vild där ute, härligt med vatten! Tänk så de små njuter och själv står man bara och ser på (lite lathet och fel utrustning). Viggo simmade i en pöl på gården igår med tre bollar han hade hittat, tror det var vattenpolo på gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s