Idag. Just nu.

Torsdag, kvinnodag, vardag. Vad det nu sen än är för dag officiellt, så betyder det ändå oftast samma vardag och rutiner som alltid annars också. Men det är i nuet vi lever och något annat behövs egentligen inte för att vi skall vara lyckliga. Idag. Just nu.

Annonser

2 thoughts on “Idag. Just nu.

  1. Vilken fin blogg! Hörde om den och tänkte att jag måste gå in här och gratulera till lilla fina Laura (härliga bilder) eftersom vi inte mera kommer på musiklek och jag har börjat jobba. Lite vemodigt känns det ju att läsa om hemmamamma livet när man just hunnit jobba en vecka, men allt har ju sin tid. Bäst att leva i nuet som du skriver. Hälsningar från Annas & Axels mamma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s