Som på hotell.

Vad gör man som småbarnsförälder då man inte alltför ofta har chansen att sova ostört hela natten i en mjuk hotellsäng med det största och fluffigaste täcket som man bara drunknar i? Jo, man skaffar täcket hem till sig. Dehär Høie Downfeeltäckena skaffade vi i försenad julklapp (-25% rea på Kodin1 även just nu) åt oss själva. De är precis lika tjocka och mjuka som de bästa duntäckena, men innehåller mikrofiber istället. Värt varenda cent.

Att sova är ingen lyx, utan en absolut nödvändighet för att hållas vid sina sinnens fulla bruk. Det märkte jag senast riktigt på riktigt nu i januari då mitt sömnsaldo för natten oftast låg på bara 2-3 timmar alltsomallt, vilket var alldeles för lite för mig. I januari var jag inte mig själv utan snarare en vandrande gravid zombie som försökte få vardagen att gå ihop ändå. Nu däremot sover jag igen jättebra, somnar på 5 sekunder på kvällen, vaknar för matning och somnar ofta om innan matstunden är över.

Egentligen sparar vi ju en massa pengar även om vi skaffat dyra täcken då vi säkert inte vill övernatta nån annanstans då de bästa täckena ändå finns hemma. Dethär intalar jag mig själv i alla fall. För augusti 2013 känns för tillfället ganska långt i framtiden. Då har jag nämligen planerat att vår nästa barnfria resa skall ske.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s