Ups.

Idag firar vi den internationella kvinnodagen här, för nån med amningshjärna hade fått för sig att det var idag och inte först på torsdagen. Nå, ingen klagar över denhär missen precis. I vår familj med kvinnodominans (6 mot 1, om katterna räknas med) tror jag inte att kvinnorna alltför lätt kommer att komma i underläge. Jag tror det är bäst att inte heller tänka alltför mycket på framtiden, för ett hus med tre tonårsflickor kan bli ganska så intensivt, har jag på känn.

Annonser

4 thoughts on “Ups.

  1. jo, pappa han suckade många gånger när det var den veckan i månaden och alla hade samma problem. min mamma, jag och mina två systrar. Men glad e jag för att få ha två systrar 🙂 vi har det jämt så roligt nu när vi e mer ”vuxna” . Visst blev det mycket gräl när vi var i tonåren men man överlever :). Fina flickor har du.

    • Jag har själv ”bara” bröder så jag tycker att det ska bli jätteskoj att följa med tre systrar! Sen är det ju praktist då jag kan låna kläder av dem när de är i tonåren, jag kommer ju förstås att bli en såndär superungdomligt klädd tonårsmorsa…hmmm…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s