Rådd.

Med min minimala erfarenhet av att vara trebarnsmor har jag inte ännu några större åsikter om det, men jag måste nog hålla med andra trebarnsföräldrar i en sak. Kaosmängden och råddet hemma ökar markant. Uttrycket ”all over the place” har fått en helt annan betydelse. På något konstigt sätt känns det som om leksaksmängden och klädmängden och pappersmängden har ökat mångfalt här hos oss under den senaste veckan. Saker som tidigare någorlunda hållits på sina platser i lådor och skåp är nu överallt. Suck. Jag märker att jag ännu har lite svårt med dethär, men jag får jobba på det, för bättre lär det inte bli sen när vi inte längre är två vuxna hemma och dendär minstingen börjar kräva mera.

Minstingen har nu officiellt blivit en medlem av den finska staten. Det kom ett papper på posten från magistratet med socialskyddsnumret.

Annonser

4 thoughts on “Rådd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s