Metropoli.

Det blev en ny bordsduk av Metropolityget till slut. Jag gillar att mönstret är lite oregelbundet och att bottnet inte är vitt utan lite beiget, vilket gör att eventuella matfläckar och brödsmulor inte syns så bra. Dessutom är ytan matt så tyget skriker inte ut VAXDUK på flera meters håll.

Ett tecken på att vår lilla baby inte längre är helt nyfödd, är att en del av blommorna vi fått redan vissnat bort. Tiden går fort. Alldeles för fort. Jag skulle gärna stanna tiden en stund just i denhär livvsituationen vi lever i just idag.

2 thoughts on “Metropoli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s