Namnet.

Hej!

Jag heter Laura Olivia Elisabet

Annonser

28 thoughts on “Namnet.

  • Nog skulle det ha kännts lite snopet för mig om inte tredje namnet blivit Elisabet som hos mina storasystrar!

 1. En liten sötnos med vackra namn!

  Har samma problem att det inte uppdateras. Tänkte att du kanske har fullt upp med sötnosarna men tittade in i alla fall och upptäckte att du uppdaterat en massa. Så nu tittar jag in åtminståne en gång per dag, bara i fall om 😉

  • Jag hoppas detdär med uppdateringar börjar funka igen nu när supporten fått bukt på papperbloggarna igen!

 2. Hej Laura! Vet du att jag nästan blev Laura själv, jag. Men sen sade min pappa att nej, han har en elak gammal faster i Sverige och att hon heter Laura så jag blev då Satu istället. Oj vad roligt att du får veta om gamla elaka tantor så här på din dag så här men det var ett måste, för då jag var liten önskade jag stort att pappa skulle ha gett sig och att jag skulle ha fått heta Laura – för Satu är så finskt som det bara går. Jättefint namn som du har fått och vet du vad, vänta bara på Elisabet-dagen, då får du fira stort! Låt systrarna berätta vad allt roligt det händer på den dagen!!

  ps. min blogglista uppdaterar inte heller nya inlägg, det brukade göra det tills som riktig bloggare-inlägget kom.

 3. Hej söta Laura, vilket fint namn du har fått 🙂 (skulle vi ha fått en flicka så skulle jag ha lobbat hårt för just det namnet!) jag ser fram emot att träffa dig på riktigt. Hälsa mamma o storasystrarna!

 4. Hejhej lilla Laura! Vi har namnet Elisabeth i min släkt från både mammas och pappas sida, jag heter inte det själv men det är nog ett potentiellt mellannamn för våra framtida barn 🙂

  P.S. Vet inte om det är fel på min blogg eller din, men den registrerar i alla fall inte att du har skrivit nya inlägg (i min länklista alltså) :/

  • Det kan aldrig finnas för många med namnet Elisabet här i världen 😉
   Jag undrar om man borde sätta in alla papperbloggar i länklistor pånytt nu när de uppdaterats till nya servrar?

 5. Hej Laura! Jag vet att ni (också) har det i släkten, men också hos oss heter lillflickan (som är stor i jämförelse med dig förstås) Elisabet(h) i tredje namn 🙂

  • Tack! Vi ville att namnen skuklle passa någorlunda bra ihop och funka både på finska och svenska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s