Dagens begagnade.

 

Allt var lite annorlunda år 2008 då jag väntade mitt första barn. Då spenderade jag en hel del av mammaledigheten före babyns födsel vid symaskinen och sydde bland annat lite pyttesmå kläder. Dethär randiga setet är ett av dem.  

Nu under de senaste dagarna år 2012 har jag flera gånger om dagen haft lite av en deja vu känsla. Precis som om jag varit med om dethär förut. Precis som om jag gått och bärt på ett likadant litet paket tidigare också. Eller egentligen två gånger tidigare.    

Annonser

4 thoughts on “Dagens begagnade.

    • Då ska du nog inte komma hit hem till oss och lyssna på dedär sötaste små mmm…ljuden hon har då hon sover… DET först är sött…

  1. Så jätte fint! Tror att jag måste prova på att sy en mössa åt Freja till våren. Har faktiskt en bit kvar av gardintyget. 🙂 Visst är det skönt att ha en supersnabb blogg igen? 🙂 Tycker också det känns fräscht med den ”nya versionen av wordpress”.

    • Det blir nog ingen bloggflytt för mig, är mycket nöjd med denhär nu! En mössa av gardinstyget skulle bli superfint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s