Ingen vanlig dag.

Äntligen!

Idag har vi varit till banken och skrivit på kanske en 1000 papper och resultatet blev nycklarna till vårt nya hem!

Efter köpet firade vi lite på Waynes. Synd att lillfröken bara sov, annars kanske hon fått smaka på supergod islatte med vitchokladsirap. Hon betedde sig alldeles exemplariskt genom hela köpet, satt bara och sov i sitt babyskydd i full nallebjörnmundering i ett superhett mötesrum på banken.

Så blev det en snabbvisit till huset. Huset är varken vitt eller av sten, som jag alltid trott att mitt hem skulle vara, utan har brun träpanel! Men jag är supernöjd!

Lillfröken håller förresten på att bli stor! På viktkontrollen på rådgivningen idag vägde klimpen 2995g. Det märks att hon är en livsnjutare när det gäller mat, måltiderna skall vara ofta och bestå av både förrätt, huvudrätt och efterrätt.

Bloggflytten är kanske på gång ännu (lite trubbel), fast nu verkar ju denhär bloggen funka fint igen, eller hur? Hoppas det blir slut på dethär tjatandet snart.

22 thoughts on “Ingen vanlig dag.

  • Huset är ett panghus för oss, och det räcker för mig! Jep, hellre trött bebis än trött mamma…

  • …och jag ser framemot att flytta, men måst bara ha tålamod, för det sker nog inte förrän vid nästa månadsskift.

   Älska björnhalare!

  • Jag är förvånad över hur mycket jag också tycker om det, det känns sådär hemtrevligt och down-to-earth på något sätt! Huset ligger nästan på landet, nästa stadsdel till väster om Olars 😉

 1. Underbart! Grattis! Man får ju bara gratulera er hela tiden 🙂 jag blir så glad! Huset ser finfint ut, vill se mera! O lillflickan är ju för underbar, vill se mera av den med 😉

   • Det tänker jag absolut! Likadan björ
    nhalare finns hos oss också, den är bara för söt! Den passar tyvärr inte mera på nån i vår familj 😉

   • Om er halare är i storlek 56cm eller 62cm, skulle en liten en vara mycket intresserad om att låna? Hon lär ju inte rymmas i sin 50cm alltför länge…

   • Jag tror det är storlek 62, om jag minns rätt, lillan får så gärna låna den! För tillfället är den utlånad på annat håll men borde returneras snart, tror inte den går på där någo mera heller..

 2. Blev förvånad hur snabbt sidan öppnades. Just nu fungerade det fint. Grattis till huset, med nycklar nu! Och så är er yngsta sååå söt! Det måste ju vara lika underbart varje gång.

  • Man skulle ju kunna tycka att man blir van vid dethär med nyfödingar med tiden, men nej, lika härligt är det varje gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s