Bloggproblem och riktiga problem.

Nu har vi papper.fi bloggare fått info om att allt bloggdata kommer att kopieras till nya servrar och det betyder att bloggarna är otillgängliga från kl 23:00 till 08:00 nu idag. Hoppas, hoppas problemen med snigelfartsbloggarna snart åtgärdas. Annars blir det nog att kallt säga hejdå och byta över till nån annan server för mig.

Så till dagens problem i det riktiga livet. Vi har världens hemskaste matbord. Sådär färg-, storlek- och formmässigt tycker jag nog om det, men det är inget matbord i en småbarnsfamilj där ungarna inte är väluppfostrade utan hackar med gaffeln i bordet så det blir märken. Bordet är inte i massivt trä så det går inte att slipas och speciellt under de heta två somrar som varit har träet blivit mjukt och fått stryk. Ett nytt bord tänker vi skaffa först sedan när den yngsta ungen har såpass mycket vett att hon kan låta bli hackandet.

Nu vill jag istället ha en vaxduk på bordet. Problemet är att jag länge varit inställd på dethär tyget (Större bild),

men nu har det dykt upp en bubblare som har nästan mer potential (Större bild).

Vilketdera blir det? Svåra frågor såhär inför veckoslutet.

Annonser

8 thoughts on “Bloggproblem och riktiga problem.

    • Nu när jag inte längre är gravid har jag ju en massa mer energi att fundera på sånahär viktiga saker! Jag visste inte ens att 10-gruppen hade nätida, jippii, tack för den! Och jo, du gjorde inte saken alls bättre! Om inte det blir vaxduk av detdär tyget så blir det definitivt något annat!

    • Muija skulle ha varit självklart om vårt köksbord var i köket, men nu är det i samband med vardagsrummet, så jag tror det blir det andra, det är kanske lite stiligare. Men kökshandukar och sånt finns naturligtvi i savrtvitt muija!

    • Muija skulle ha varit självklart om vårt köksbord var i köket, men nu är det i samband med vardagsrummet, så jag tror det blir det andra, det är kanske lite stiligare. Men kökshandukar och sånt finns naturligtvis i savrtvitt muija!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s