Bloggfunderingar.

Jag är inte den enda som märkt att bloggen är OTROLIGT långsam för tillfället. Jag har också funderat att fly fältet till en annan portal som så många andra bloggare redan gjort, men inte fått till stånd det ännu. Jag har inte haft så stora problem med spam som många andra verkar ha haft, antagligen för bloggen inte är så stor och den är inte kopplad till facebook.

Jag bestämde nu ändå att ge papperportalen en till chans till slutet av månaden, eftersom de på sin hemsida skriver att det håller på att ske en uppdatering (tack Malin för upplysningen) och ser sedan pånytt hur situationen ser ut.

Samtidigt märkte jag att denhär bloggen faktist fyller 1 år denhär veckan! Vart försvann ett helt år? Jag gillar att blogga och att ha ett ställe där jag samlar inblickar av vårt liv i ett arkiv, men samtidigt är jag oerhört glad över att det verkar som om denhär bloggen gått från att vara en monolog av mig till att vara en dialog mellan mig och läsare. Jag blir jätteglad över precis varje kommentar jag får, även om det naturligtvis är lika ok att aldrig skicka en kommentar, vilken jag också påpekat tidigare.

Men nu undrar jag faktist om ni som läsare har något på hjärtat inför denhär bloggens andra levnadsår? Är det något ni vill fråga eller kommentera? Ris och ros och förslag tas mer än gärna emot. Om nån nu orkar kommentera något mera i denhär långsamma bloggen.  Fast å andra sidan är det ju trendigt med downshifting och slow life, något som jag själv också hela tiden jobbar med.

Bilden har inget med inlägget att göra förutom att påminna att det är alltid ok att ta en liten strechpaus på mattan om livet känns för hektiskt eller om bloggarna är för långsamma.

Annonser

14 thoughts on “Bloggfunderingar.

 1. Att den är slö, jag orkar inte ens logga in för att sen vänta en hel evighet förrän jag fått upp en ny sida.

  Jag ÄLSKAR din blogg. Du har alltid så fina bilder , din smak på inredning, och du skriver så bra . Fortsätt i samma stil, Jag hänger med!

  • Tack för din snälla kommentar! Idag verkar bloggen fungera helt i en annan hastighet, hoppas det är början till det bättre för pappersbloggarna!

 2. Jag vill också gärna tacka för en fin blogg! Har inte riktigt hittat in i bloggträsket tidigare, men din hör det till att kolla in så fort jag sitter vid datorn 🙂 det är roligt att lite följa med vad ni sysslar med och vad du tänker på, då vi (tyvärr, måste jag tillägga) inte ses så ofta. Jag tycker bloggen är en fin blandning av vardag, skoj, allvar och allt där emellan. Och jag gillar din stilkänsla! Är själv så obegåvad då det kommer till inredning och handarbete att det är roligt att se hur du kan! Alla små grejer som förgyller vardagen är viktiga, och det är du så bra på. Ha det bra! Kram!

  • Värt vad alla är snälla idag! Och jag som gillar ert hem jättemycket då ni har en massa riktiga möbler och inte en massa ikeaskräp som undertecknad!

 3. jag tycker om din blogg och tycker du ska fortsätta med samma stil. ser framemot flera bilder från ert hem, sen då ni flyttat! 🙂
  och grattis till bloggen på ettårsdagen!

  • Tack för gratulationerna och kommentaren! Det kommer garanterat så mycket bilder från vårt nya hem så det kommer ut ur öronen på oss alla…

 4. Jag får harmonikickar av din blogg, ser alltid så lugnt och fint och, ja, prydligt ut i ert liv. Så tvärtemot från vårt halvsunkiga kaos, funkar lite som terapi;) Så tack för det!

  • Tack 😉 Ibland (oftast) är jag så upp i öronen trött på vårt kaos och trots och rådd och allt så jag vill helt enkelt lite skapa en illusion åt mig själv att jag ibland har lite kontroll, haha… låter det friskt? 😉 Jag hoppas du ABSOLUT inte på riktigt tror att bloggen visar verkligheten? Knappast, du vet nog bättre än så!

   • Åtminstone är jag hiskeligt bra på att intala mig själv saker och ting, men harmonin finns här hos dig, må den sedan vara verklig eller inbillad:) Kanske det är katterna? Katter är ju sådana där harmoniska varelser, raka motsatsen till våra två yrbollar till hundar… Nä, jag skall nog ha en sfinxkatt någon dag, de är så fina.

   • Välkommen på studiebesök nån jättetidig morgon då katterna racear och jamar och hoppar för fullt… Nåjo, du har nog säkert lite rätt i att en liten spinnande katt bredvid i soffan eller i armhålan vid läggdags är snäppet mer harmoniskt än två stora svarta hundar! Jag skulle också kunna tänka mig en skrynklig sfinxkatt nån dag, men jag tror maken gillar mer denhär varianten med ens lite hår (han hade alltså inget val i tiderna, katterna kom på köpet då man tog mig)…

 5. Tycker också mycket om din blogg, därför tittar jag ju in här dagligen. Väntar med iver på att få se bilder om inredning i nya hemmet. Och att läsa om andra barn (er blivande mellersta är jämngammal med vår yngre) är roligt och bilderna också såklart.
  Bra skriven text och en blandning av allt möjligt, det är fint!

  • Tack för din fina kommentar! Jag tycker också det är roligt att läsa om jämngamla barn! Igenkänningsfaktorn är alltid så stor och så får man ibland lite tröst över att man inte är den enda i hela världen som just nu kämpar med nån viss sak…

 6. Åh, men då måste jag ju kommentera! 🙂 Jag älskar din blogg – du har så vackert hem och vacker familj och skriver så kivat! Å jag älskar att följa med andra mammors garviditeter och småbebistider 🙂 Så gäääärna, skriv på, anything 🙂 Det är så många bloggare som hotar med att sluta och inte ids mer – fortsätt kära du! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s