Väderbloggen igen.

Efter stormen kommer lugnet, eller hur det nu går. Åtminstone kändes det så idag. Efter gårdagens yrväder var det vinterns definitivt finaste dag idag. Jag gick på en hurtig långpromenad (nå, lång var den ju inte och hurtig är att överdriva till månen) och känslan var lite overklig när mätaren visade på -2 grader, solen gassade och fåglarna kvittrade. Jag tog ett par bilder med min lilla pocketkamera med vivid color effekten, blev ganska intensiva färger. Dendär oformliga skuggan på den andra bilden är jag, jag skulle inte bli ett dugg förvånad om barn pekade på mig och ropade ”titta, där är ju barbamama” när jag rullar fram i min svarta stora jacka.

Nu känns det som om babyn skulle få så småningom titta fram. Det skulle kännas snäppet skönare att gå ut på promenad skuffandes en barnvagn än skuffandes på sin egna kroppshydda.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s