Fastlagssöndag.

Tur att det kommer barnprogram på tv på söndag morgnar så man kan bli påmind om att det är fastlagssöndag idag. Vi hade helt för oss att det skulle vara först om en vecka. Det var lite för mycket snö på marken och lite för mycket snöfall från himlen för att vi skulle orka dra oss till någon större backe idag. Men närbacken och den egna gården var helt tillräckligt det också. Mandelmassan var också slut i butiken så det fick bli fastlagsbullar med rosa marsipan och jordgubbssylt istället.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s