Lite klinkande.

Sen när jag har tid skall jag börja spela piano igen. Nuförtiden spelar jag alldeles för sällan och de gånger jag får ett ryck och börjar klinka blir jag alltid lite besviken över mina stela och långsamma fingrar som inte lyder mig som de nångång gjort. Så också idag. Jag bjuder därför inte på smakprov (eller goda skratt) med en youtubevideo, kanske sen när mina stela fingrar fått öva lite mer (efter en sådär 5 år eller något med denhär spelfrekvensen) men om ni vill höra en bloggare spela på ett härligt gammalt (men lite ostämt) piano så klicka på Lundagårds blogg. Stycket hon spelar från filmen ”the Piano” har jag också i skåpet. Jättevackert!

Min favoritkompositör inom klassisk pianomusik är utan tvekan Chopin.

Få se när denhär lilla rödkindade pianisten går om sin mamma, åtminstone övar hon mycket flitigare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s