Rosa måndag.

Den ”rosa” alla hjärtans dag är ju först imorgon, men Leia och jag sitter just nu i soffan och äter yoghurtjordgubbar ur en rosa skål och tittar på filmen Barbie i prinsessakademin, vilket känns ganska rosa redan idag, milt sagt. Vår äldsta prinsessa kan inte riktigt själv dethär med prinsessfasoner, hon börjar nuförtiden bara protestera de flesta gånger jag vill fota henne.

Annonser

7 thoughts on “Rosa måndag.

  1. Jag, eller snarare min dotter, undrar varifrån kommer den fina rosa fjärilen? Är det ett klistermärke?
    Jag är nämligen en väldigt crappy mamma för tillfället, eftersom jag valde att låta måla tösens rum i en svagt grön ton. Little did I know att vi ett halvt år senare har världens prinsessa hemma som ”inte tycker om sitt rum för det är grönt”. Men med några rosa fjärilar torde jag fixa några mammapoäng, väl?

    • Mitt tycke om rosa går i vågor, jag har länge haft en lite ”downperiod” med rosa, men nu håller den helt klart att göra comeback hos mig!

  2. Ååååh… Jag är inte så rosa av mig, precis, men ibland kunde jag tänka mig vara lite überflickrosaprinsessig av mig, det blir inte så mycket av den varan hos oss med pojkarna. Kanske vi kan göra ett barnbyte nån gång så får du leka med bilar och jag får ge utlopp för den lilla prinsessan i mig? 😉

    • Det låter som ett mycket bra byte! Jag vill leka med små pojkar som INTE byter klädsel med 10 mellanrum och skall ha de perfekta flätorna osv 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s