Nästan champagne.

Jag vet att ni är ett par som följer denhär bloggen som väntar på babynyheter inom närmaste veckor, så jag tänkte vara sjysst och uppdatera bloggen varje dag så att nu ingen tror att jag för tillfället befinner mig i Jorvs ljusblåa förlossningssal (jag har redan testat den rosa och den ljusgröna så jag tänkte satsa på den ljusblå denhär gången).

Idag har jag inget att skriva om, är bara upptagen att klippa 6×6 cm tygbitar som hoppeligen blir något vettigt ikväll eller imorgon. Annars har jag också tankarna lite på annat håll, det händer stora saker nu (förutom den kommande födseln), men mer om det senare. Jag kan bara säga att om jag inte var gravid skulle denhär flaskan vara i kylen på avkylning, om inte redan uppdrucken. Roliga saker med andra ord.

Annonser

24 thoughts on “Nästan champagne.

 1. Nu håller du oss nog i högspänningstillstånd alltför länge! Jag är säkert int den enda som typ hela dagen gått o funderat över vad som är på gång 😉 har varit inne o kollat om du skrivit något minst fem gånger idag…. Får man pris om man gissar rätt? Jag gissar också att det kanske har med hus att göra?

 2. Det där är ju så spännande att man dör lite. Din kommentar ”och nej, jag är inte gravid pånytt” tar hem priset 🙂 Men är du inte också liksom jag redo att födaaaa?

  • Ofta när jag antytt om något roligt de senaste året har folk direkt frågat om jag är gravid, så jag tänkte göra det klart för alla 😉 Men alltså, nej, jag är inte redo att föda, väntar ännu på den känslan, men månne inte den kommer riktigt snart (men i natt vill jag bara sova!).

   • Haha, o int har du varit o föda heller. Eller…? I min blogg kan man göra inlägg och sätta dom o komma på automaten i en bestämd tid när som helst i framtiden. Kanske ”Lyckan” var en sån, och den här champanjegrejen också… Eller nej, du har kommenterat här, det gör du inte UNDER en förlossning men kanske efter.. hmmm…..

    Kan du int bara avslöja? Pliiiiis? *räps räps med eyelashes*

   • Fast vem vet? När man föder sitt tredje barn är man väl så rutinerad och kan multitaska och samtidigt blogga, betala räkningar, tvätta tänder på storasyskon osv?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s