Havsblått.

Jag beställde ett par böcker och fick denna havsblåa lilla glasvitrin på köpet. Det är inte en färg jag i första hand själv skulle skaffa, fast jag tycker jättemycket om dessa glasvitriner, så jag funderade en stund om jag skulle ge den vidare eller spara. Ju mer jag ser på färgen, destu finare är den och numera hittas den i flickornas rum (dit ALLA färger rymms) för där finns en hel del turkost.

Här kommer mitt fattigmanstips för förlängning av tulpanernas (blommors) livstid. En bukett tulpaner tenderar alltid att ha ett par blommor med lite längre livslängd. Man kan kapa av dem och sätta enskillt i nån fin vas (eller en pilttiburk) och färga vattnet i valfri färg med lite vattenfärg.

Dethär trycket väntar på att hängas upp nånstans i flickornas rum . Den heter ”Reaching for the stars” och passar in både färgmässigt och budskapsmässigt.

Annonser

4 thoughts on “Havsblått.

  1. Jag fick en vitrinask i julklapp och jag fullkompligt älskar den.

    o blommor, jag brukar också portionera ut dem, blomma i varje rum liksom. köpte förresten rosor på mataffären förut, de höll sig i två veckor!!

    • De är nog jättefina! Bra att veta om rosorna, jag tänkte faktist nästa gång vara radikal och byta ut tulpanerna mot rosor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s