Resten av dagen.

Det var ett misstag att fara på brunch tidigare idag. Båda flickorna var friska igår kväll och båda flickorna var friska på dagen, tills PANG, steg febern på båda och snoret rann snabbare än forsen vid  Vanda å. Tillsätt ännu besvikelsen över att vi inte kunde heller fara på det efterlängtade kalaset och kliandet av näsan som snöts varje minut så kan ni tänka er att humöret och stämningen har varit sett bättre dagar i vårt hus.

Vi försökte muntra upp stämningen med att ordna ett eget kalas, med glasskaka med ljus och allt, men inte ens glassen smakade åt stackrarna. Vi väntar oss en mycket orolig natt i detta hushåll. Så kan det gå. Jag hoppas nån vänlig själ kan beställa lite molnkläder åt mig från me&i partyt imorgon, för det missar vi också. Men, vi är tacksamma att flickorna bara är flunssiga och kinkiga nu, när det finns två famnar att vara i, istället för efter en månad då det dessutom finns en baby som kräver sin andel av uppmärksamheten.

Enkelt och gott recept på morotsfocaccia (på finska) finns här.

Resten av kvällen såg ut såhär:

Annonser

6 thoughts on “Resten av dagen.

  1. Här rinner också barnens näsor och jag skall också gå på me&i party. Tror det blir att beställa molnbyxorna. En bra dag till er trotsallt.

    • Jag är ensam med barnen då maken for på arbetsresa så jag måste nog skippa partyt. Dedär molnbyxorna är ljuvliga! Men vi har redan 2 mörkbruna frottehalare av äldre modell så jag tror jag skall satsa på den bruna molntunikan istället (få se om det blir åt bara en eller åt båda två) + strumpor!

  2. Nå men så de ser ynkliga ut. 😦 O en sådan härlig mamma de har som orkar fixa ett sådär fint skuggkalas!
    Hoppas de fort kryar på sig och ni får sova nåt inatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s