Status.

Leia verkar ha fått samma konstiga sjukdom som Tilda också hade. Hög feber plötsligt på kvällen och en orolig natt följs av lite lite stegring på morgonen, för att sedan vara helt frisk och sig själv igen på dagen. Kanske jag bara har kommit på den ultimata medicinen: isglass till morgonmål och 8(!) muminavsnitt på raken. Det ser i alla fall ut som om vi inte behöver inhibera helgens roliga program i alla fall.

Även Tilda har avancerat, hon har gått med på att ha kläder på övre kroppen. Efter hur många timmar per dag i hur många dagar på raken skall man börja oroa sig för sitt barns fötters utveckling om hon går omkring i sina Kuomas på fel fötter hela dagarna, inomhus och utomhus (även under dagssömnen ibland)? Hon är väl bara så lycklig över att hon avancerat från storlek 20 Kuomas till storlek 21. 

Kanske jag borde göra karriär som impressionistisk kontnär? Det är ju tydligen bara att trycka på en knapp på datorn.

Annonser

7 thoughts on “Status.

 1. oj, har er minsting storlek 21 i skostorlek.. vi har en här också som är född i juni 2010 i skostorlek 25! gissa om jag gapade när de mätte hennes fötter, jag som redan hade skaffat storlek 22 i god tid. vår lilla kommer ju att få långt över 40 i den här farten. trevlig blogg annars, jag följer den dagligen, tycker det är kul när man får ta del av barn i ungefär samma ålder! 🙂

  • Åhå, alla är vi olika! Vår 3-åring har skostorlek 24 😉 Er dotter kommer åtmintone att bli en mycket bättre simmare än vår(a), är inte det en fördel att ha större fötter då?

   • ja olika tycks det vara! 🙂 jag köper alltid skorna på ett ställe där de ger bra personlig service och de menar att det behövs vara hela 2,5 cm extra i skorna så hon fyller ju inte upp skorna.. men jag börjar ju fundera lite om det kanske inte riktit stämmer!?

   • Jag har lite svårt att tro på de där ”experterna” . Sku de själv vilja klampa omkring i ett par skor som bara halkar omkring foten?! Tror inte det. Hellre köper jag nya skor sen då det börjar vara lite trängre och lämnar bara lite tillväxtutrymme då skon köps.. Åtminstone vår skolpojke blev nämnligen riktigt sur på den unga expediten i butiken som ville att vi köper ett par skor som är 3 numror större än de han hade på foten. Inte kan man ju springa med sådana båtar heller. 😉

    Men 21 har vi till vår lilla också. 🙂

   • Jag tycker nog lite samma. Jag har nog i såfall haft alldeles för små skor på mina, jag tycker att speciellt när de är små och håller på att lära sig gå. Byter hellre oftare till en större storlek.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s