Igen.

Det är sjukstuga hos oss igen. Nu är det Leias tur att ha fått feber och dendär förhatliga hostan som jag just blivit frisk från. Få se hur många mumin DVDn vi hinner igenom idag. Istället för att ta foto på ett glåmigt sjukt barn som ligger i soffan eller ett annat som springer runt i bara blöja och vinterstövlar tänkte jag fokusera på att det faktist snart är vår och färggrannt igen.

Inlägget är (tyvärr) inte sponsorerat av Converse.

Annonser

4 thoughts on “Igen.

  1. Vi har sjukstuga här också. just som jag på 1,5årskollen på onsdag sagt åt läkaren att vi faktiskt kommit rätt lindrigt undan med sjukdomar etc, så stiger värmen på den lilla. Näsan rinner och andningen rosslar. Turligt nog verkar det iaf dagtid inte störa henne själv nämnvärt – hon bankar för tillfället i xylofonen med all sin kraft 😉 Ps. Pigga bilder – och fina skor! 🙂

    • Hoppas det inte är frågan om influensa hos er, den lär börja härja nu! Vi är vaccinerade för den och tydligen helt friska igen från denhär mystiska febern.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s