Hälsosammast!

Här är mitt superhälsosamma kvällsmål. Jag äter tydligen så hälsosamt att jag borde starta en hälsoblogg istället. Tänk, mörk choklad (=järn) med jordgubbar (=vitaminer) och probioter (=Bifidobacterium Lactis för immunförsvaret)! Nu måste jag nog sluta morra ibland om att jag inte som gravid får äta allt vad jag vill ha då min diet nu består både av både salmiak för höjandet av blodtrycket och choklad för höjandet av järnhalten.

EDIT senare: denhär chokladen var äcklig. Yäk! Kanske nån vill att jag ska posta resterna, utlottning anyone?

Annonser

7 thoughts on “Hälsosammast!

  1. På en lapp på vår mödrarådgivning fanns följande insomningsrecept: 1 dl naturell yoghurt, 1 dl vichyvatten, lite salt… Värt att testa?

  2. Hah, bra reklam för utlottning när du säger att chokon smakade illa 🙂 Editta en gång till och säg att den var såååå gott att du vill dela med dig och skicka halvan åt nån lycklig 😉

      • Nej tack 🙂 Jag försöker hitta undersökningar som sku ha som resultat, att choko med chokladhalten 33% är lika hälsosamt som 76%ig choko, för jag bara klarar inte av smaken på stark choko utan kaffe och kaffe är nu lite på svarta listan för tillfället. Och med kaffe så är mörka chokon inte god, men ätlig. 😀 Tur att Leia åt upp den där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s