Dynor, böcker och bin.

Jag har haft symaskinen fram ett par gånger nu igen, samtidigt som jag gjort en stor inventering i mina tyger. En hel påse tyger väntar på en resa till återvinningscentralen. Inga komplicerade projekt här inte, främst bara saker som varit halvfärdiga och väntat på att nån (=jag) skall få tillstånd att sy ett par raksömmar och sicksacksömmar.

Dehär gråa djurdynvaren till barnrummet har varit klippta och fastnålade med knappnålar sedan början av oktober men fick nu äntligen sömmar och innerdynor.

Tilda och jag har kvalitetstid här hemma på måndag förmiddagar då Leia är i klubben. Då finns tid och möjlighet att leka med alla leksaker helt i egen takt och sitta i Leias säng och läsa alla böcker på rad och samtidigt få mammas uppmärksamhet till fullo. Fast hon var nog på väg till klubben hon också i morse, hon satt på sina ytterskor och tog fram sin ryggsäck och blev nog först besviken över att inte få åka med denhär gången.

Till sist ännu ett par söta fötter i de sötaste byxorna med broderade bin på.

Annonser

4 thoughts on “Dynor, böcker och bin.

  1. Tilda-sötnosen 🙂 Vi måste komma på besök sedan mot sommaren och beundra våra sötnosar tillsammans! Hemstickade byxor antar jag?

    • Ja! Leia får vara lekledare åt alla 4 små så sitter vi i lugn och ro och dricker kaffe och beundrar hur fint och snällt de alla leker;) Hemstickade byxor, jo, men köpta på en marknad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s