Felicia försvann.

Denhär boken har jag just fått hem. Boken som är skriven av Anna Wahlgrens dotter och som beskriver hennes liv och hur det såg ut hemma hos dem när hon var barn. Anna Wahlgren är ju författare till bla ”Barnboken” och ”Sova hela natten böckerna”.

Jag har inga som helst intresse att disskutera Anna Wahlgren och hennes principer här, men jag tycker att det skall bli intressant att läsa denhär boken. Det är en bok som jag knappast behöver ha i min bokhylla efter att jag läst den, så jag undrar om det här bland bloggläsarna finns nån som vill ha den efter mig? Skriv bara en kommentar till inlägget i så fall. Om det finns fler än en intresserad tar vi en hederlig lottning på sö kväll.

26 thoughts on “Felicia försvann.

 1. Även jag läser gärna boken! 🙂 Såg Skavlan avsnittet där Felicia medverkade och täänkte genast ”hennes bok vill jag läsa!”. Anmäler mig således till utlottningen 🙂

 2. Hej, jag har läst boken och den var mycket läsvärd men givetvis tragisk eftersom den skildrar en barndom som var allt annat än kul. Jag glömde boken hos min svärdotter i Malmö, därför vill jag gärna vara med i utlottningen. Hade nämligen tänkt ge boken till min egen mamma för min barndom liknar till en del Felicias.
  Jag kommenterar boken på min blogg 2 ggr:
  http://tjejaheddin.blogspot.com/2012/01/felicia-forsvann.html
  http://tjejaheddin.blogspot.com/2012/01/felicia-forsvann_18.html

 3. Jag är intresserad av boken!
  Måste på samma gång jag kommenterar tacka för receptet på fisksoppan, den var god! 2-åringen åt med stor aptit så det var ett bra betyg. 🙂
  / en som har läst din blogg ett tag men är dålig på att kommentera

 4. Jag är med! Och om jag vinner den tänker jag lotta ut den vidare på min blogg efter att jag läst den. 🙂 ”Bloggboks tävlingen” skall inlägget heta. 🙂

 5. Jag är först intresserad av att höra om boken var läsvärd 🙂 Om det lönar sej att läsa den, sen kan jag vara intresserad av boken efter dej 🙂

 6. Jag är också intresserad! Har läst en del ur Barnaboken, så det skulle vara intressant att höra dotterns upplevelser också.

 7. Jag är oxå intresserad av boken….tänkte beställa den. Hamnade hit till din blogg via nån annans ikväll 🙂 Trevlig blogg, roligt att läsa om andra ”trebarnsmammor” 🙂 Lycka till med kommande projektet!

 8. jag är ju nog också intresserad av den! jag hade tänkt köpa den och min mamma hade tänkt samma. så vi tänkte att det räcker med att en av oss skaffar den, kan ju hoppas att det blir jag här nu då 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s