Glada vi till klubben gå.

Ibland tycker jag att vår lilla 3-åring är helt fenomenal. Det var nämligen dags för klubbpremiär idag. Jag hade räknat med att jag skulle stanna där en längre stund om inte hela tiden som stöd, men nej, hon hade inte ens tid att säga ordentligt hejdå innan hon sprang iväg och lekte med de andra barnen. Tre timmar senare hämtade jag en glad flicka som berättade vad allt de gjort. Det underlättar naturligtvis att en av hennes bästa kompisar också går där och att hon direkt tyckte om klubbtanterna och utrymmet.

När vi kom hem ville denna ”jag-kan-oftast-inte-klä-av-mig-själv-mamma-hjälp-mig” flicka först klä av sig själv och sedan klä av Tilda. Tala om positiva förebilders inverkan! Sedan frågade när hon får gå till klubben nästa gång. Jag är så stolt över henne och glad över att starten gick över all förväntan!

Under tiden Leia var i klubben skaffade Tilda och jag äntligen ett ståbräde åt oss. Det blev en Buggy Board som passar alla vagnar. Nu testade jag den bara på vår vanliga Briovagn, för jag har på känn att det är den varianten vi kommer att köra mest med, dvs Tilda i vagnen (eller gående), Leia stående (eller gående) och babyn i bärsjal/manduca. Jag skall testa den ännu på Phil&Teds vagnen med syskondel och mjuklift och hela köret, men jag tror nog att det också kommer att gå. Den testades i praktiken på hemvägen från klubben och fick klart godkännt av både Leia och mig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s