Veckoslutslyx.

Eftersom min arbetsplats har under snart 3,5 år befunnit sig fysiskt här hemma, tycker jag att det är viktigt att lyxa till vardagen ibland med vackra servetter, blommor eller dylikt. Men lika viktigt tycker jag att det känns att lite festa till det alltid på veckosluten, för att markera en liten skillnad. Det är inte mycket som behövs, som tex ha speciella veckoslutskaffesorter. Dessutom har vi nu börjat med lördags late dinners med god mat, ljus och fin dukning, då barnen lagt sig, så man en gång i veckan ens får sitta i lugn och ro och njuta av maten.

Dagens kaffesort var en julklapp, choko-hallonkaffe. Vinner nog vanlig juhlamokka i smaken.

Annonser

2 thoughts on “Veckoslutslyx.

  1. Tack för dina fina tips om amaryllisen! Jag ska knipsa av den och sätta den i en vas nu, det blir definitivt mindre juligt då. Nästa år tror jag att jag ska satsa på en dyrare blomma. Jag vågar nästan inte skriva hur lite jag vattnat den…kanske 2 ggr sammanlagt 🙂 Jag är värdelös på att vattna blommor (därför har jag mest konstgjorda blommor också). Roligt att du gillar bloggen och tog dig tid att kommentera! Nu ska jag kika runt i din blogg en stund också. Jag brukar också dricka smaksatt kaffe -det är ju såå mycket godare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s