Bevis.

Dehär bilderna är till för att jag skall ta fram om ett par månader, när jag tittar på mina naglar som är rispiga och fulla av vita fläckar pga näringsbristen som uppkommit då babyn ordagrant sugit all näring ur mig och när jag suckande spolar ner stora hårtussar som lossat i duschen.

Jag spenderade förmiddagen i det fanciga shoppingcentret Det stora äpplet och kom hem med nytt hår och nya nagellack. Dessutom åt jag den godaste lunchsalladen på länge och petade lite på kläder som passar lite mindre kvinnor. Mycket avkopplande.

Jag gick kallt fram till expediten på Stockmann Beauty och sade vad jag ville ha. Ett par nagellack för en hemmamamma som inte prioriterar nagelvård alltför ofta. Det rosa är till för händernas naglar och det gråa främst för tårna.

Jag slog på stort lördagen till ära och lackade mina naglar gråa, få se hur länge det håller. Leia valde det rosa till sina.

Håret ja, det är konstigt hur mycket en 5 cm kapning av håret gör att det ser friskare ut. Frissan frågade om jag ofta har håret fast i en svans. Hmm, typ 24/7, och det syns.

För att nu inte glömma hur min profil egentligen ser ut, så varsågoda, såhär går vi in i den 35. graviditetsveckan.

(faktumet att jag också köpte två par verkligen inte snygga stödstrumpor åt mig själv och att nagellacket på högra handen delvis redan är förstört, då en otålig 3-åring ville börja med hamapärlorna direkt på momangen hör naturligtvis inte hit)

 

Annonser

8 thoughts on “Bevis.

  1. Roligt att du har börjat lyda mig och börjat skämma bort dig … förståss det skulle ha varit roligare om sonen min skulle skämma bort dig mera. Men i alla fall; romantiska lördags ”late-dinner” uppskattar ha säkert mera än du tror.

    • Jag vet inte hur romantiskt det var igår, middagen fördröjdes pga av vårt ”nu ska flickorna sova i samma rum projekt” och vi satt i total tystnad under middagen, jag har helt tappat rösten…men gott var det 😉

  2. Jepp, vet vad du menar! Turligt nog gillar jag också mina ringar starkt (min vigselring är i grunden den samma som förlovningsringen, men med tre mindre stenar på varsin sida om den lite större i mitten) 🙂 Min förlovningsring rodinerades (heter det så på svenska?) inför vårt bröllop och innan det gjordes kunde man nog verkligen se en skillnad mellan den och den nya vigselringen!

  3. Jee, så kom ju bilderna i alla fall! 🙂 Och förutom snygga naglar så verkar du ju ha en otroligt fin ring på ditt finger också (dom är förstås båda fina, men speciellt förlovningsringen (antar jag) ser precs lika ut som min!) 😉

    • Varsågod 😉 Jo, jag tycker också jättemycket om mina ringar, och tur det, för jag har tänkt bära dem resten av mitt liv 😉 Mina ringar borde bara putsas upp, det är enda vackdelen med vitguld tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s