Klädoptimisten.

Igår tog jag mig faktist i kragen och beställde ett par plagg åt mig själv från H&M för sommaren, mycket stretch och inget megatajt, lite realist måste man ju vara efter tre stora uttöjningar av magen på 3 år. Men det var faktist inte de första plagg jag klickat hem åt mig själv detta år. För någon vecka sedan virtualshoppade jag på cos (som förresten också kallas H&Ms storasyster) och klickade hem denna klänning åt mig själv för nästa vinter.

Cos har en massa fint i min stil och -50% gjorde priserna mycket trevliga också. Klänningen kom häromdagen och jag skulle gärna ha provat den direkt, men kalaskulan där framme är lite i vägen, milt sagt. Leia fick en matchande grå klänning även hon, passlig storlek för nästa vinter.

Denhär klänningen här under är min favorit, även den åt Leia för nästa vinter. Om den funnits i vuxenstorlek skulle jag ha tagit den åt mig själv också. Påminner lite om dethär tyget, tycker jag.Jag har ”råd” att klicka hem kläder åt mig själv som absolut inte går på mig nu men som jag optimistiskt tror att skall passa nästa vinter, för går kläderna inte på mina korvar kan jag ta och ge dem åt min mamma istället. Ni vet dedär jeansen som vissa av oss har som passade en som 20-åring och som man hade länge i skåpet utifall att ett mirakel skulle ske fast man egentligen visste att de aldrig mera skulle gå fast på en? Jag hade ett par sådana, men gav upp till slut och gav dem åt min mamma istället, som de förstås passar hur bra som helst på. Ibland känns livet lite orättvist.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s