3-årskontroll.

Vi var på 3-årsgranskning på rådgivningen med Leia idag. Hon fick en godkänd-som-3-åring stämpel och växer fint på sin egen kurva. 91 cm och 13 kg. Vi tog dessutom influensa vaccinet, båda flickorna och jag. Alla tre tog sprutan som riktiga kvinnor utan ett knyst.

Den duktiga stora flickan äter nu prinsesskex och tittar på Barbiefilm som belöning.

 

Annonser

2 thoughts on “3-årskontroll.

  1. Exemplariska kvinnor ni alla 3, bara att ta emot och tiga. 🙂 Annat var det då Freja fick sin senaste spruta. Hon var livrädd för den vikarierande manliga rådgivaren (eller vad man nu skall kalla honom). Grät hysteriskt redan vid vägning och mätning.

    • Äsch! Går det fel helt från början är det svårare, stackars Freja! Vi har en huippurådgivningstant och allt är lite lättare när man har en 3-åring vars all energi går åt att fundera ut i vilken ordning vi skall pickas och vilket plåster vem får 😉 1-åringen blev så kär i en mjukispupu att hon inte fattade något heller 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s