Nya färdigheter.

Det händer en massa nya saker hela tiden i en ettårings värld. En ny färdighet som Tilda gillar är att hon nu galant kan svinga upp sin korta kropp på en stol och därifrån vidare på matbordet. Jag uppkattar nog inte det alltför mycket. Det jag däremot uppskattar är att hon nuförtiden sitter långa stunder och bygger med lego. Tålmodigt sätter hon bitarna på plats, går det inte första gången rätt så försöker hon pånytt. Och pånytt. Dethär är lite nytt för mig, min erfarenhet av min tidigare 1-åring som skulle bygga med lego var mera att gick inte biten på plats första gången blev hon arg och kastade iväg biten.

Det är just det som jag tycker att är så roligt med att ha mer än ett barn. Att de är så olika till personlighet och temperament. Jätteroligt att följa med i bådas utveckling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s