Weird.

Finns det något speciellt band mellan föräldrar och barn? Nånslags miniminiversion av telepati? Idag undrar jag lite. För att göra en lång story kort så märkte jag idag då jag fick lust att titta på gamla foton på födiskatten att alla mina digitala foton från år 2006 och bakåt existerar endast på en extern hårdskiva som gått sönder. Inte roligt alls med andra ord. Jag blev förstås leden över det, och vad händer då, jo det kommer ett meil av min pappa med en link till foton på mig och födiskatten som han tagit av oss. Övernaturligt? Knappast, men åtminstone ett mycket roligt sammanträffande!

Hursomhelst så såhär såg vår blondinbella ut då hon just kommit hem till mig för nästan 6 år sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s