På moln.

Här är jackan med den positiva karman! Min graviditetsbloggjacka som gått i arv från Linda till Eva och nu till mig! För tillfället är jag helt kär i de enorma fickorna, de rymmer hela min egendom och lite till!

Man kan kanske räkna 1+1 när man ser var fotot är taget. Ja, vi var på det andra ultrat idag och som min min visar så verkade allt bara bra med vår lilla baby! Babyn motsvarade (igen) lite mindre veckor än vad som är uträknat från det beräknade datumet, så jag får nog mentalt förbereda mig på att det ockå kan bli en marsbaby. Jag är helt jättelycklig och lättad och svävar nu på rosa moln! Jep, vi ska få en liten flicka till!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s